East Building Parking Lot Renovation

East Building Parking Lot Renovation

At Southgate, we take pride in our beautiful park-like grounds. Every detail is painstakingly maintained to ensure the happiness and wellbeing of our residents. We’re proud to announce the complete renovation of our East Building Parking Lot. The replacement of the parking lot was part of Southgate’s ongoing efforts to maintain the upkeep of our community. Whenever possible, it is important to us to take extra measures to be environmentally friendly, and with this in mind, the existing lot was pulverized, reclaimed, and reused for the construction of the new “base” layers on which the new parking lot was laid. The safety of our residents is our number one concern. Just another reason why “living well” has been the definition of life here at Southgate since 1989.

 

Click below to view pictures of the process!

[EasyGallery key=’2′]